DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Matrace do postýlky

Pro klidný a zdravý spánek i pro ty nejmenší nabízíme kvalitní matrace do postýlky v různých provedeních. Vybrat si můžete z různých rozměrů i použitého materiálu.

Dětská matrace Vojta
Z oblíbené studené pěny  nabízíme dětskou matraci Vojta. Tento materiál zaručuje vynikající pružnost a vzdušnost. Je potažen snímatelným potahem, pratelným až na 95°C. Matrace je vhodná pro děti do hmotnosti 50 kg.

Dětská matrace Jirka


Další z řady dětských matrací je matrace do postýlky Jirka. Matraci tvoří purové jádro o síle 5 cm, které je potaženo vatelínem spolu a plátem s dětskými motivy. Matrace je taktéž vhodná do hmotnosti až 20 kg.


Poslední z řady spadající do kategorie matrace do postýlky je matrace Kuba, která je z polyuretanové pěny standardní tuhosti, její výška je 8 cm. Matrace je opatřena pratelným a snímatelným potahem.


Více o pratelných potazích si můžete přečíst v typy potahů. Občas se stane, že se dítě v noci počůrá nebo matraci poleje a vy máte starosti, jak tuto skvrnu vysušit. K tomuto účelu slouží chrániče na matrace. Nabízíme propustné i nepropustné. Více o chráničích se dozvíte zde.

 

My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0