DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Neklidný spánek

Slunce se nachází za horizontem a vy nemůžete zamhouřit oči? Celou noc počítáte ovečky a přes den padáte únavou?

Na tyto otázky může být hned několik odpovědí, např. chrapot spolunocležníka, plačící dítě, ranní sousedské spory a stres. Důvodem může být také špatně zvolená matrace. Spánek člověku slouží k restartování organismu a načerpání síly na neodkladné povinnosti následujícího dne. Pokud nechcete začínat den s pochmurnou náladou a bolestmi, poslouží vám k tomu  správný výběr matrace.


Aby však matrace využila souhrnu všech svých schopností, je velmi důležité věnovat patřičnou pozornost také výběru správných postelových roštů.

Existuje několik typů roštů, které vám zajistí kvalitní spánek, např.:matrace HeliosPolohovatelný lamelový rošt Primaflex

Tyto rošty poskytují nejen prostor pro provětrání matrací, ale také možnosti nastavení tuhosti lůžka. Tuhost záleží na individuálním požadavku jednotlivce. Vhodnou volbu nelze nijak zobecňovat, platí pouze, že pro uživatele s vyšší hmotností je vhodnější tužší matrace a naopak. Požadavky se však liší, nejdůležitější je, abyste se na ní cítili dobře vy sami. Tak se konečně vyspěte do růžova!

 

 

 


My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0