DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Bavlněné povlečení Florida PANTHERS

Snímatelný potah:ANO
Pratelný potah:ANO
Zapínání:Zip
Materiál:100% bavlna
Záruční doba:2 roky
Země původu:
Dostupnost:již není v nabídce

Pro nákup produktu je nutné zvolit jeho variantu dle Vašich požadavků

Dokonalé NHL povlečení Florida PANTHERS Vás zanese do světa jednoho z nejznámějších hokejových klubů světa.

Svítící povlečení Florida Panthers, je absolutní novinkou v naší nabídce hokejového povlečení NHL. Udělejte letošní Vánoce krásné všem fanouškům Panterů z Floridy, s Radimem Vrbatou jako jediným aktuálním zástupcem českého hokeje v tomto americkém hokejovém klubu. Fosforeskující vrstvu, která v noci svítí, samozřejmě pokud je dostatečně nasvícena slunečním zářením, mají všechny bílé části na přikrývce i polštáři, včetně hokejových holí. Rubová strana, na které jsou malá klubová loga, nesvítí. Svítící povlečení Florida Panthers, je vyrobeno ze 100% bavlny. Materiál má hustotu 144 nití, jedná se takzvanou renforce bavlnu. Polštář i přikrývka mají zapínání na zip.

Hokejové povlečení NHL Florida Panthers. Fanděte Jaromíru Jágrovi v pohodlí své postele v klubovém povlečení panterů z Floridy! Zámořská NHL má štěstí, že v ní stále ještě hraje Jágr, tento hokejový zázrak. Floridský klub je další z jeho angažmá, v jeho bohatém hokejovém životopise. Současně se změnou majitele klubu, přišla letos v létě i změna klubového loga, které evidentně odakazuje na vojenskou minulost nového vlastníka. Povlečení na přikrývku má uprostřed lícní strany velké logo týmu, spodní a horní část je lemována červeno-bílými pruhy, na rubové straně jsou malé loga na červeném podkladě. Povlak na polštář má stejný vzor jako lícní strana přikrývky.

Rozměr povlečení: 140 x 200 / 70 x 90 cm

Povlečení může být po vytažení z obalu lehce cítit po octu. Je to způsobeno fixací barev, kdy se tekutina, která připomína vůni octu, používa ke stálosti barev. Jedná se o starší metodu fixace, která je zdravotně nezávadná a odezní po prvním vyprání.

více informacíméně informací

CenaKusů
Rozměr 200x140 přikrývka, 90x70 polštář 731 Kč Zboží se již nevyrábí! Vyberte si prosím jiný produkt.
Vysvětlivky: skladem do 3 dnů
Zpět na Bavlněné povlečení
My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0