DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Matrace, rošty, postele v akci

Plánujete nakoupit novou postel, do ní matraci, pod ni postelový rošt a na vrch toho všeho polštář. V případě, že si dopřejete opravdu kvalitní zboží, může cena vašeho nákupu vystoupat klidně i k několika desítkám tisíc korun. 

Vyhlédli jste si některé kousky, ze kterých rozhodně nechcete slevit. Třeba si hodláte ustlat na dřevěné posteli s podmanivým jménem Cassanova, nebo vám nejlépe vyhovují pružinové matrace, a proto sáhnete po matraci Sáva, která skvěle poslouží v létě i zimě. Mezi rošty si také zvolíte svého favorita, možná jím bude právě Primaplus, s nímž se během spánku ocitnete v profesionální péči. Sečteno, podtrženo – chcete zkrotit uragán, který brzo vybílí vaši peněženku? Nahlédněte do akčního zboží!

Nebojte se slev. Slevy mají většinou nějaký důvod, říkáte si nedůvěřivě. Což o to, důvodem může být přece i to, ušetřit zákazníkovi peníze a starosti, uspokojit ho a zejména ho přimět k tomu, aby se rád vracel právě k našim „dveřím“. Věřte tomu, že přesně z těchto důvodů jsme pro vás vybrali jednotlivé postele, matrace, rošty a jiné příslušenství, které můžete nakoupit v akci.

Přestože se akční slevy nevztahují na veškerý sortiment, vyberete si z velkého množství jednotlivých druhů zboží. V akci najdete dokonce polštáře, které zdarma dostanete k některé z matrací.
Nejpočetnější položku představují matrace v akci. A už máte zájem o polyuretanové matrace, sendvičové matrace či latexové matrace, nebo dáváte přednost pružinovým či taštičkovým matracím, vyberete si. Nechybí ani matrace ze studené pěny a bio pěny. Své zástupce ve zlevněném zboží mají také rošty, jak pevné, tak polohovatelné. Nepotřebujete jej?

Akce třikrát jinak

Ve svých toulkách akčními výrobky se zaměřte na nepřehlédnutelný slevový štítek růžové barvy. Jde o jeden z indikátorů, který vás na slevu upozorní. Nemusíte po ničem složitě pátrat ani se zdlouhavě vyptávat. Cedulka s procenty, která snižují původní cenu matrace, roštu či postele, zřetelně zdobí dané produkty. Puste se do pralesu slev hlouběji a při troše trpělivosti a štěstí narazíte na svého šampióna třeba se slevou 20 %. Většina zboží je zlevněna o 10 % až 15 % z původní ceny. Netropte si legraci z drobných slev 3 nebo 5 %, každá ušetřená koruna dobrá, nemyslíte?!

V kategorii akční zboží naleznete i kusy bez růžových slevových štítků, ovšem s mocnou kouzelnou formulí 1 + 1 zdarma. Matrace, rošty, postele v akciiNebojte, toto zaklínadlo vás možná jen chvilkově omráčí, když samou radostí, že jste narazili právě na svou vytouženou kombinaci, spadnete ze židle. Matrace 1 + 1 zdarma rozšiřují akční zboží o víc než půltucet nabídek. Patří mezi ně např. polyuretanové partnerské matrace s exotickými jmény matrace Kariba a matrace Nora se schopností přizpůsobit se na míru zvl᚝ ženám a mužům.

Chcete-li ještě znásobit svou radost z nakupování ve slevách, sledujte akci u zboží v akci.
K nakoupenému výrobku vám pak náleží kromě slevy i dárek. Aktuálním horkým favoritem v této nejvyšší kategorii jsou například partnerské matrace Romantika, k nimž zdarma obdržíte i visco polštáře Kuba.

Významným „pro“ při rozhodování o koupi matrace, roštu či postele v akci mohou být prodloužené záruční lhůty. Ty jsou u některých produktů zvýšeny ze 2 roků na 4-5 let.


My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0