DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Matrace na pevnou desku

Pevná deska v posteli bývá často spojována s tím, že má člověk doma starší postel. V současné době však na trhu existují matrace, které právě pevnou desku jako podklad potřebují.

Pevná deska a zdravotní matrace Lamelová matrace Sára klasik

V případě, že máte doma v posteli jako podklad pevnou desku a hledáte novou a zároveň máte zdravotní problémy například se zády nebo klouby, určitě uděláte dobře, když zvolíte lamelovou matraci. Lamelové matrace právě pevnou desku potřebují. Tyto matrace mají hned několik výhod – nastavitelnou tuhost, vysokou nosnost a kvalitu, doživotní záruku na rošt, který je uvnitř matrace. Lamelová matrace Vám dopřeje anatomicky správnou podporu těla a tím zdravý spánek a dokonalou relaxaci. Pořízení lamelových matrací nepatří mezi nejlevnější varianty, avšak pro Vaše bolavá záda se bude jednat o neocenitelnou variantu.

Pevná deska a pěnové matrace

Výrobci jsou si vědomi toho, že mnoho lidí bude ukládat matraci na pevnou desku, a tak vyrábí pěnové matrace, které jsou vzdušné jak díky materiálu, ze kterého se vyrábí, tak díky různým průduchům. Mezi takové například patří sendvičová matrace Zora.

Sendvičová matrace Zora

Lamelový rošt a matrace

Další variantou při koupi nové matrace je i koupě nového roštu. S využitím nabídek z akce 1+1 zdarma si můžete koupit jak matraci (například matrace z bio pěny Malaga 1+1 zdarma), tak lamelový rošt (například Primaplus 1+1 zdarma) a ještě získáte dopravu zdarma.

My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0