Přivítejte jaro ve své ložnici

|   09.04.2018

Užíváte si první jarní paprsky a sledujete na teploměru každý posun rtuti vzhůru s neskrývaným nadšením? Pokud už jste se nadobro rozloučili se zimou a vítáte jaro s otevřenou náručí, máme pro Vás několik tipů, jak si nástup jara ještě více zpříjemnit a užít.

Nadšení milovníci jara jistě ocení jemné květinové vzory na povlečení, které vnesou ještě více jarní nálady do Vašeho lůžka. Užijte si květinové sny díky ložnímu prádlu plnému květin a barev.

Bavlněné povlečení Anastázie

Opravdu výrazný květinový efekt do Vaší ložnice vnese povlečení s 3D efektem. Ložní prádlo Anastázie musí učarovat každé romantické duši a nejen jí. Syté a ostré barevné vzory Vám dopřejí pocit, jako byste leželi na rozkvetlé louce obklopeni vůní bylin.

Povlečení Anastázie

 

Bavlněné povlečení Stela

Krásné jarní povlečení Stela přinese jaro do každé ložnice. Motiv narcisů prozáří a prosvětlí Vaši postel. Budete se cítit, jako byste usínali na louce plné jarních květin.

Bavlněné povlečení Stela.

 

Bavlněné povlečení Amelia je překrásné povlečení příjemné na pohled, a to nejen na jaře. Oblíbený vzor květů krásně vynikne v každé ložnici.

Bavlnné povlečení Amelia

 

Bavlněné povlečení Motýl žlutý laděné do žluté a oranžové barvy. Vzor motýlů vnese romantický nádech do Vašeho interiéru.

Bavlněné povlečení Motýl žlutý

 

Dokonalé kombinace dosáhnete také díky povlakům na polštáře Motýl žlutý, které doladí celkový dojem této sady.

Bavlněné povlečení Motýl žlutý

 

Povlečení Elis červená s jemnými květinovými vzory, které se snadno kombinují, a hodí se tak do každé ložnice. V krepové úpravě se navíc jedná o velmi praktickou variantu, kterou není třeba žehlit.

Krepové povlečení Elis červená

 

 

Další rychlé tipy na jarní povlečení:

Saténové povlečení Agáta růžová        Bavlněné povlečení Motýlci        Bavlněné povlečení Estel

Saténové povlečení Agáta růžová                     Bavlněné povlečení Motýlci                                 Bavlněné povlečení Estel

 


My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0