DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Bavlněné povlečení San Jose SHARKS

Snímatelný potah:ANO
Pratelný potah:ANO
Zapínání:Zip
Materiál:100% bavlna
Záruční doba:2 roky
Země původu:
Dostupnost:již není v nabídce

Pro nákup produktu je nutné zvolit jeho variantu dle Vašich požadavků

Dokonalé NHL povlečení San Jose SHARKS Vás zanese do světa jednoho z nejznámějších hokejových klubů světa.

Svítící hokejové povlečení Sharks je oboustranné, rubová část je s malými logy Žraloků. Hokejové povlečení San Jose Sharks, je bavlněné. Materiál má hustou vazbu, jedná se o takzvanou renforce bavlnu. Povlečení NHL San Jose má rozměr 140x200/ 70x90 cm, se zipem na přikrývce i polštáři. Povlečení má Certifikát Oko-Tex Standrd 100 a je oficiálně licencováno NHL.

Hokejové povlečení San Jose Sjarks má, jak již název napovídá, na některých částech  lícní strany přikrývky a na polštáři nanesenu speciální fosforeskující vrstvu. Všechny tyto části pak po dostatečném "nasvícení" slunečním světlem v noci fosforeskují. Svítící hokejové povlečení Sharks je oboustranné, rubová část je s malými logy

Hokejové povlečení NHL San Jose Sharks, amerického profesionálního klubu, jenž do NHL vstoupil teprve nedávno, a ačkoli netypicky sídlí ve slunné Kalifornii, ihned si získal spoustu fanoušků. Nejznámější hráč je asi Joe Thorton, a samozřejmě nᚠTomᚠHertl, který je od začátku svého působení nhepostradatelnou součástí týmu. Žraloci, se svým nádherným logem, mají vysoké ambice a chtějí tak jako ostatní týmy získat Stanley Cup, což se jim doposud nepodařilo. Povlečení na přikrývku i polštář má z obou stran stejný vzor, samozřejmě se žralokem a rozkousnutou hokejkou. Barva je tyrkysová s oranžovými detaily. Klubové povlečení NHL je vyrobeno ze 100% bavlny se zapínáním na zip.

Rozměr povlečení: 140 x 200 / 70 x 90 cm

více informacíméně informací

CenaKusů
Rozměr 200x140 přikrývka, 90x70 polštář 773 Kč Zboží se již nevyrábí! Vyberte si prosím jiný produkt.
Zpět na Bavlněné povlečení
My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0