DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Výroba roštu na míru

Máte atypický rozměr? Nevadí. Rošt vyrobíme na míru podle Vašich požadavků a dopravíme Vám zboží až domů. Stačí, když nám sdělíte, o jaký typ a rozměr máte zájem, a my Vám obratem sdělíme cenu.

Rošty lze vyrobit až do šířky 140 cm a prodloužené délky 220 cm.

Pokud máte rošt vybraný a jen Vám nevyhovuje rozměr, můžete rošt standardně o

Výroba roštu na míru

bjednat. Na konci objednávky pak do poznámky uveďte požadované rozměry roštu. Naši pracovníci Vás budou kontaktovat, aby si rozměr ověřili a zkonzultovali s Vámi i cenu roštu a dodací termín.

 Pro standardní rozměry postele, jako například rozměr 200x90 cm, se vyrábí rošt velikosti 195x89 cm. Řekněme tedy, že potřebujete rošt pro matraci 200x90 cm a při objednání zvolíte rozměr roštu 200x90 - bude tedy dodána velikost roštu právě 195x89 cm. Tento zmenšený rozměr je pro standardní rozměry brán automaticky a při výrobě se s menším rozměrem počítá. Tento standard pak dodržují všichni výrobci roštů.

Pokud však máte zájem o jinou velikost roštu, je potřeba uvést do poznámky přesné požadované rozměry v cm. Dodací doba atypického rozměru se pak pohybuje okolo 2 týdnů.

 Pokud si nejste jisti, jak vybrat vhodný rošt, nahlédněte na článek jak vybrat vhodný rošt nebo rovnou přejděte na nabídku roštů.


My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0