DOPORUČUJEME
Matrace Lima, počtvrté produktem roku
Sendvičová matrace Lima

Partnerská sendvičová matrace Lima, dvojí tuhosti. Tato matrace má z každé strany jinou tu...

od 4 189 Kč

Jak vybrat chránič matrace

Ochraňuje matraci před znečištěním a výrazně zvyšuje životnost matrace. Můžete ho prát opakovaně v běžné pračce a nemusíte se obávat jeho poškození.


Rozdělení:

Propustný matracový chránič

Matracový chránič

Je vyroben z kvalitního potahu prošitého rounem a lze ho prát na 60 °C. Jistě oceníte jeho hřejivost v zimním období. Je vhodným doplňkem podkladů matrací
a zaručuje její změkčení.
Lze ho vyrobit v jakémkoliv rozměru. K matraci se chránič upíná pomocí gumových pásků.


Nepropustný matracový chránič

Účinně brání proniknutí tekutin do jádra lůžka. Tuto vodotěsnou membránu můžete prát při teplotě 95 °C. Je vhodným doplňkem do ubytovacích a zdravotnických zařízení. Zadržuje tekutiny, je prodyšný a vzdušný, propouští vzduch a je antibakteriální. Vhodný pro osoby trpící močovou inkontinencí. Močová inkontinence (neboli pomočování) je vůlí neovladatelný únik moči z těla člověka a ve většině případů se jedná o dočasnou záležitost.


Ochranný chránič
na matraci je vyroben z funkčního materiálu s membránou. Udržuje matraci čistou, tím pádem i její dokonalou ochranu a tím zlepšuje i osobní hygienu uživatele. Nepropustný chránič matrace splňuje požadavky na kvalitní a zdravé spaní. V každém rohu má elastický popruh, který slouží k uchycení.


Nepropustný matracový chránič s PUR membárnou

Nepropustný chránič s PUR membránou

Spodní část chrániče je opatřena speciálním PUR (polyuretanovým) zátěrem, vrchní část tvoří velice příjemné bavlněné froté. Materiál je vyroben z 80 % bavlny a 20 % polyesteru. Chránič lze použít jako nepropustnou podložku do postelí a postýlek na matraci nebo do kočárků. Upevní se pomocí gumových pásků v rozích. Je skvělým doplňkem na dětské matrace.


Zakoupit jej můžete v rozměrech:
120x60, 140x70, 200x90 a 200x180 cm.

 

My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0