Jak se zahřát?

Znáte pocit zimy, studených nohou a rukou, když ani v posteli nemůžete najít tak hledané teplo? Tak to máme společný problém. Já také. Proto jsem u nás hledala a zkoušela, co by mohlo pomoct a mám pár tipů na funkční lůžkoviny, které zahřejí. Držte se, jedeme za teplem.

 

Mikroflanelové povlečení Kočky

Bytový textil

V tomto roce se u nás roztrhl pytel s povlečením z mikroflanelu. A musím říct, překvapila mě jeho jemnost a hebkost. Je to, jako kdyby vás večer zalehl plyšový medvěd, medvěd, co pěkně hřeje a hladí.

Mikroflanel je látka složená z krátkých jemných chloupků. Má příjemnou teplotu, i když ho nepoužíváte. Takže když „skočíte“ pod peřinu, nestudí. Velmi rychle se zahřeje a hřeje.

Na trhu se objevuje i mikroplyš. Ten je také hřejivý, jen nemá takovou hustotu vláken a není tak jemný.

 

Detail látky Mikroflanel, povlečení Linda

 

Deky z mikrovlákna a nejteplejší Ovečka

Mikrovlákno, jak jsem psala výše je krásně hřejivá látka. Deku Ovečku používáme i doma. Syn ji má už několik let a nechce se jí vzdát (ani v létě).

  deka z mikrovlákna

Shrnutí pro bytový textil:

  • Krásně hřeje.
  • Rychle změní celou ložnici, velmi pěkně vypadá.
  • Moc příjemný na dotyk, hebký a jemný.
  • Skvělá cena.

 

Warmer – nejpraktičtější

Všichni známe hřejivé dečky s kabelem, nebo na baterie. Toto je nová, vyšší úroveň, která hřejivé dečky strčí do kapsy. Jedná se o matracový chránič, který díky technologii složení akumuluje, drží teplo a pomalu ho uvolňuje do lůžka. Obsahuje 21,8% Polyester Warmer a 78,2% Polyester.

Jeho účelem, není jen hřát. Má také chránit matraci, před tekutinami a potem. Zvyšovat hygienu - díky snadné údržbě. A protože tvoří další vrstvu na matraci, změkčuje ji, zabraňuje vniknutí tekutin do jádra, zvyšuje životnost matrace.

Warmer hrejivý chránič

Celá část postele s ním bude teplejší. Skvělé dlouhodobé řešení studeného lůžka s výhodami hygieny a delší životnosti matrace.

 

Polštáře  a přikrývky

Hřejivé přikrývky mají objem náplně 1200 – 1900g, najdete je také jako Zimní. U polštářů se objem náplně nemění. Výběr je v dnešní době široký. Duté vlákno má spousty výhod, ale takové to příjemné, teplé teploučko hledejte spíše u vlny a peří. Nic nenahradí teplo z přírodních materiálů, vždy proto byly stvořeny, aby hřály a chránily.

Merlip   Regina, peří  Merino, čistá vlna

Velmi doporučuji oblíbené soupravy Regina, Merino a cenově nejpřijatelnější Merlip. Léta máme doma přikrývku s vlnou, nejpodobnější Merlipu a nemůžu si ji vynachválit. Co se týče hřejivosti, nemůže si k ní duté vlákno ani „čuchnout.“

 

Co víc říct nakonec? Drazí zmrzlíci, možná nám všem pomůže si doma víc přitopit, dát teplou vanu a začít se otužovat. Nebo se hýčkat a obklopit hřejivými věcmi?

Já už jsem se vybavila a na jaro třeba začnu s tím otužováním, co si vyberete vy?

Krásnou zimu a teplé noci, Iv Ká.

My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0