Nenechte zvítězit bolest

Asi každý z nás zná ten pocit, kdy se těšíte po celém dnu ulehnout do své postele a užívat si klidu a pohody. Co ale dělat, když vás bolí záda a vy nemůžete kvůli bolesti usnout a potom vstáváte ráno rozlámaní a nevyspalí?

Příčinou bolesti zad může být příliš měkká nebo naopak tvrdá matrace. Páteř se vám tak dostane do nepřirozené polohy. Nezoufejte. Máme pro vás tip! Vyzkoušejte některou z našich doporučených matrací, které Vám od bolesti výrazně uleví.

Například pružinové matrace  zajišují vhodnou oporu ležícího těla a umožňují ponechat páteř v přirozeném tvaru. Dále taštičkové matrace  zabezpečují správnou polohu páteře a kloubů. Latexové matrace  se zase výborně přizpůsobují tvaru těla. Můžete také využít naší nabídky 1+1 a to u matrace z Bio pěny Ronda, která zaručuje úlevu pro klouby.

pružinová matrace PrtaMatrace z bio pěny Leona

Pružinová matrace Petra                                                         Matrace z bio pěny Leona 1+1


Pro alergiky máme speciální matrace a to například ze studené pěny. Dále je také vhodná sendvičová matrace.

matrace ze studené pěny Atlantamatrace Róza

Matrace Atlanta ze studené pěny                                                           Sendvičová matrace Róza

 

Také můžete využít některé z našich zdravotních matrací, které zajišují prokrvení celého těla. Více o zdravotních matracích naleznete zde

Více informací jakou matraci si vybrat naleznete zde

 

Samozřejmě i správný výběr roštu Vám může ulevit od bolesti. Rošty lze libovolně polohovat. Polohování je důležité ze zdravotního hlediska, protože když se vám nohy dostanou do výše hrudníku, tak výrazně ulevíte Vašemu srdci.

 

Více informací o roštech naleznete zderošt Alento

 

Určitě se Vám vyplatí do tohoto kusu nábytku investovat a nebudete litovat.


My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0