Nové matrace Geltech ULTIMA, GEMINI a KLIMA

|   07.04.2017

I-matrace představují nové a převratné matrace pro všechny! Matrace Geltech ze studené pěny zaručují optimalizaci tlakových bodů a dokonalou termoregulaci pro Vᚠspokojený a zdravý spánek. Tyto matrace jsou vhodné pro široké spektrum uživatelů aniž by ztrácely své výborné ortopedické vlastnosti. Použití gelových segmentů Geltech dovoluje matraci dýchat, a přesto brání chladivému efektu. Samozřejmostí jsou antibakteriální a termoregulační vlastnosti matrace díky snímatelným a pratelným potahům Gel-Touch.

Proč je Geltech tak skvělý?

Všechny matrace jsou testovány  měřícím zařízením ErgoCheck a posuzovány dle těch nejpřísnějších parametrů. ErgoCheck je citlivá měřící podložka pro aplikaci matrací na nejrůznější typy postav a váhových kategorií. Výsledky měření jsou následně posuzovány a konzultovány ortopedy a rehabilitačními odborníky. S jejích pomocí tedy přesně víme, která matrace je vhodná právě pro Vás.

Matrace bez gelových segmentů Geltech

Matrace bez gelových segmentů Geltech         

Matrace s gelovými segmenty Geltech

Matrace s gelovými segmenty Geltech

Geltech ULTIMA

Tzv. hybridní matrac Geltech ULTIMA je vhodná pro široké spektrum uživatelů. Jedná se o matraci která se snadno přizpůsobí drobné a lehké ženské postavě, stejně jako robustnějšímu a t잚ímu tělu muže. Představuje spojení několika technologií a materiálů, přesně tak, aby bylo dosaženo maximálního komfortu pro každého. Sendvičové jádro matrace svojí skladbou odpovídá konstrukci kontinentálních postelí. Je to tedy jasná volba pro ty, kteří chtějí klasické lůžko na vysoké úrovni.

Matrace Geltech ULTIMA

Matrace Geltech GEMINI

Pokud hledáte matraci vhodnou pro sebe a svého partnera, neváhejte a sáhněte po partnerské matraci Geltech GEMINI. Díky rozdílné ergonomii a tuhosti na každé straně, je tato matrace ideálním řešením pro každý pár. Přirozeně jsou nároky žen a mužů na pohodlný spánek odlišné, a právě proto je tato matrace sestavena tak, aby vyhověla oběma. Mužům náročnějším na tvrdost a pevnost lůžka je určena strana 4MEN Geltech s tužšími gelovými segmenty, které spolehlivě podepřou jeho páteř a tělo. Ženy naopak ocení měkčí a přizpůsobivější stranu matrace 4WOMEN Geltech, která se úžasně poddá jejich křivkám, bez rizika zkroucené páteře.Partnerská matrace Geltech GEMINI

Matrace Geltech KLIMA XXL

Nenechte se zmást pojmenováním této matrace. Je určena nejen robustnějším postavám, ale stejně tak těm drobným. Rozsah hmotnosti uživatelů, pro které je matrace Geltech KLIMA XXL určena, je úctyhodných 45 až 160 kg. Pohodlí je tedy zaručeno pro každého, bez ohledu na hmotnost či stavbu těla. Samozřejmostí je výběr tuhosti stran.

Matrace Geltech KLIMA XXL

Matrace Geltech představují dokonalou kombinaci ventilačního systému Thermo&Air Control  zaručující správnou termoregulaci matrace, a gelových segmentů Geltech, které eliminují tlak na tělo, a tím šetří Vaše klouby. Pokud tedy hledáte matraci, která Vám nabídne něco navíc, a která se postará o Vᚠklidný a zdravý spánek bez kompromisů, s jistotou sáhněte po některé z matrací Geltech.

My Vám zavoláme
Zadejte své tel. číslo
Š 2007-2024 I-MATRACE.CZ
0